Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Novex Explorer

De Novex Explorer is een beginners stereo microscoop voor de hobbyist en kinderen. Deze lichtgewicht en economische microscoop laat gebruikers alles zien van postzegels tot mieren, bijen, spinnen, munten eigenlijk alles wat je maar kan vinden. Steentjes en sieraden zijn ook leuke objecten om te bekijken. Dit is het ideale product om de eerste stappen […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 62,50

 • Novex Explorer 55.400
 • Novex Explorer 55.400
 • Novex Explorer 55.400
Omschrijving

Description

De Novex Explorer is een beginners stereo microscoop voor de hobbyist en kinderen. Deze lichtgewicht en economische microscoop laat gebruikers alles zien van postzegels tot mieren, bijen, spinnen, munten eigenlijk alles wat je maar kan vinden. Steentjes en sieraden zijn ook leuke objecten om te bekijken. Dit is het ideale product om de eerste stappen te zetten in de microscopie wereld.

specificaties

 • 20 x vergroting
 • Paar WF10x / 16mm oculairs
 • Stereo objectief 2x (vast)
 • Ergonomische handgreep
 • LED-verlichting
 • Werkt op batterijen, (2x AA), inbegrepen!
 • 2 jaar garantie
 • Geleverd in piepschuimkoffer met oculair doppen en stofhoes
Specificaties
Gewicht1 kg
Oculair(s) / Sterkte

10x

objectief(en) / Sterkte

2x

Stereo / Monoculair / Binoculair

Stereo

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.