Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Novex AP-1

De microscopen van de NOVEX AP-serie zijn ideaal voor school en hobby. Ze geven een perfect drie-dimensionaal beeld tegen een bijzonder lage prijs. Met een stereomicroscoop kunnen ook niet doorzichtige objecten worden bekeken, zoals insekten, plantendelen, mineralen, edelstenen, postzegels, of munten. De Euromex NOVEX AP-1 stereomicroscoop is het instapmodel van de NOVEX AP serie, maar blijft […]Meer informatie
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, beschikbaar via nabestelling

 110,-

Omschrijving

Description

De microscopen van de NOVEX AP-serie zijn ideaal voor school en hobby. Ze geven een perfect drie-dimensionaal beeld tegen een bijzonder lage prijs. Met een stereomicroscoop kunnen ook niet doorzichtige objecten worden bekeken, zoals insekten, plantendelen, mineralen, edelstenen, postzegels, of munten. De Euromex NOVEX AP-1 stereomicroscoop is het instapmodel van de NOVEX AP serie, maar blijft desondanks een indrukwekkend instrument.

De AP-1 is uitgerust met een binoculaire kop en rechte tubussen. Één van de tubbussen heeft een oogcorrectie-instelling. De oogafstand is instelbaar tussen 55 en 75 mm, waardoor voor iedereen een plezierige inkijk verkregen kan worden. Dit model is niet uitgerust met een revolver, maar werkt met losse objectieven die door middel van een zwaluwstaart eenvoudig onder de binoculaire kop geschoven kunnen worden. Scherpstelling van de binoculaire kop gebeurd door middel van  twee knoppen met slip-koppeling, het scherpstelbereik bedraagt 40 mm. 

Het statief is verder voorzien van een objectplaat met een witte en een zwarte zijde en twee objectklemmen. De AP-1 wordt standaard geleverd met een set geborgde groothoek oculairen van het type WF 10x met handige oogschelpen. Een enkele uitwisselbaar objectiefslede met een vergroting van 20x is ook standaard. De AP-1 is met stofhoes verpakt in polystyreen verpakking. Andere vergrotingen kunnen worden verkregen door los verkrijgbare objectiefparen met een vergroting van 1x, 3x, 4x of 6x. Voorts zijn er oculairparen WF 5x, WF 15x en WF 20x verkrijgbaar.

Specificaties
Gewicht4 kg
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.