Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron Digital Microscope Imager

Bekijk microscoopspecimens op uw computer en leg 5MP-afbeeldingen en een video vast van uw ontdekkingen Werkt met elke traditionele microscoop met een oculairbuis met een diameter van 23 mm tot 30 mm Imager vervangt het oculair van uw microscoop en word verbonden met de USB 2.0-kabel aan uw computer Imager is compatibel met Windows XP […]Meer informatie
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, beschikbaar via nabestelling

 109,-

  • Celestron Digital Micrscope Imager
  • Celestron Digital Micrscope Imager
Omschrijving

Description

  • Bekijk microscoopspecimens op uw computer en leg 5MP-afbeeldingen en een video vast van uw ontdekkingen
  • Werkt met elke traditionele microscoop met een oculairbuis met een diameter van 23 mm tot 30 mm
  • Imager vervangt het oculair van uw microscoop en word verbonden met de USB 2.0-kabel aan uw computer
  • Imager is compatibel met Windows XP of hoger en Mac OSX 10.4.9 of beter, de meegeleverde beeldberwerkingssoftware is alleen compatibel met Windows

De 5MP Celestron Digital Microscope Imager verandert uw traditionele microscoop in een digitale camera met hoge resolutie, met behulp van uw personal computer. Je kunt stilstaande beelden en zelfs video van je samples opnemen met de 5MP CMOS-sensor. Het is de perfecte tool voor hobbyisten, docenten, studenten, medische laboratoria en meer.

De imager vervangt uw oculair en maakt rechtstreeks verbinding met uw pc, stream afbeeldingen van de samples die u bekijkt. Deze must-have accessoire is compatibel met vrijwel elke microscoop, zowel biologisch als stereo.

Continue video (VGA) Ja, 30 fps
Afmetingen 2.5 in x .9 in diameter (64 mm x 22 mm diameter)
Imaging Sensor 5MP CMOS, 10x in plaats van oculair
Meegeleverde accessoires 1 verstelbare kraag met stap voor 30 mm oculair diameter, Digital Microscope Suite 2.0-software voor Windows
Softwarecompatibiliteit Windows XP of hoger, Mac OS X 10.4.9 of hoger
USB-verbinding 2.0, kabel word meegeleverd
Gewicht 42 g

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.