Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

iOptron iEQ45 CEM60 2-inch Tripod

iOptron iEQ45 CEM60 2-inch TripodMeer informatie
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, beschikbaar via nabestelling

 298,-

Omschrijving

Description

iOptron iEQ45 CEM60 2-inch Tripod

Het iOptron iEQ45 / CEM60 2-inch statief heeft een die-cast aluminium top met heavy duty roestvrijstalen statiefpoten. De metalen statiefspreiding biedt een sterke ondersteuning voor het statief. De spreider steun dient ook als accessoire tray.

Het statief wordt geleverd met een middelste uitlijningspaal.

Specificaties van de iOptron iEQ45 CEM60 2-inch Tripod zijn:

Tripod TopDie-cast aluminum
DiameterØ 150 mm)
Spreader/TrayMetale accessoire tray
Center BoltLengte: 25cm Thread: M12
Poten2 section, 2 inch roestvrij staal
Tripod HeightMin. 765 mm tot Max. 1168 mm
Maximum poot uit standØ 1520 mm)
Gewicht7.8 kg

Productpagina iOptron

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.