Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Starlight Xpress Mini Filter Wheel 5 x 36 mm

Starlight Xpress Mini Filter Wheel 5 x 36 mmMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

 369,-

  • Starlight Xpress Mini Filter Wheel 5 x 36 mm
Omschrijving

Description

Starlight Xpress Mini Filter Wheel 5 x 36 mm with Off Axis Guider (SXMFW-UM36T)

The Starlight Xpress Mini Filter wheel with off-axis guide prism is a compact solution for mobile setups, or where the lightest possible wheel and guider are required. The wheel is prepeared for 5x 36 mm filters in cell. The filter wheel is USB controlled and powered.

The filter wheel is pre-set to be close ot par-focal with most SX cameras. Other cameras must be adjusted. The SX LODESTAR or SuperStar guide cameras are an ideal match to the OAG pick-off tube.

Specifications:

— Connection telescope site … T2 female thread
— Connection camera site … T2 male thread and direct connection to SX CCD cameras
— Lengh … 36,8mm – from T2 to T2 thread (without the male T2 thread)
— Ready for 5x 36mm Filters in cell
— USB controlled and powered

Let op, de Guide camera in de foto is een extra accessoire. Word niet standaard geleverd met het filterwiel!!

 

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.