Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

William Optics SPL 12.5

Uitstekende oculairs voor planeet waarnemingen, zeker in combinatie met een short tube refractor van William Optics. Het lange eyerelief maakt het kijken makkelijk en comfortabel ook voor brildragers. Enige Kenmerken: Internally baffled, All lenses’ edges and internal spacers blackened, Fully multicoated Model SPL 3 SPL 6 SPL 12.5 Focal Length 3mm 6mm 12.5mm Lens Structure […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 104,-

Omschrijving

Uitstekende oculairs voor planeet waarnemingen, zeker in combinatie met een short tube refractor van William Optics.

Het lange eyerelief maakt het kijken makkelijk en comfortabel ook voor brildragers.

Enige Kenmerken:

Internally baffled, All lenses’ edges and internal spacers blackened, Fully multicoated
ModelSPL 3SPL 6SPL 12.5
Focal Length3mm6mm12.5mm
Lens Structure (#Elements/#Groups) 7/47/47/4
Field of View55°55°55°
Eye Relief20mm20mm20mm
Barrel1.25″1.25″1.25″
CoatingFMCFMCFMC
ParfocalYes

Yes

Yes
Weight200g150g150g

 

Specificaties
Gewicht1 kg
Productnummer fabrikant

E-SPL12.5

Fabrikant

William Optics

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.