Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

ZWO ASIAIR WiFi aansturing

ZWO ASIAIR WiFi aansturingMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 199,-

  • ZWO ASIAIR WiFi aansturing
Omschrijving

Description

ZWO ASIAIR WiFi aansturing

De ZWO ASIAIR betreft een slim WIFI-apparaat waarmee je al je ZWO ASI USB 3.0 camera’s, ZWO ASI Mini series camera’s en een parallactische montering aan kunt sturen.
Plate solving, guiding en de opnames kunnen vervolgens uitgevoerd worden vanaf een smartphone of tablet via een app die is ontwikkeld door ZWO.

Je hebt dan eigenlijk geen laptop of computer meer nodig bij het uitvoeren van astrofotografie. Dit slimme WIFI-apparaat is dan ook special ontwikkeld voor astrofotografie.
Kortom: een complete mobiele oplossing voor het uitvoeren van astrofotografie!

Je smartphone of tablet maakt verbinding met de ASIAIR middels een WIFI-verbinding.

De ASIAIR werkt dus alleen met de genoemde ZWO-camera’s. Om je montering aan te kunnen sturen middels de ASIAIR dient je montering het INDI-protocol te ondersteunen, op deze website kan je een overzicht vinden van monteringen die dit ondersteunen:

http://indilib.org/devices/telescopes.html.

Vanzelfsprekend kan je ook gebruik maken van de bestaande aansturing van de montering, zoals handcontroller en/of ASCOM. Als je een handcontroller gebruikt, heb je nog steeds geen computer nodig.

De ASIAIR heeft standaard een opslagcapaciteit van 32GB voor het bewaren van de gemaakte opnames, welke vanzelfsprekend in een later stadium kunnen worden bewerkt met de daarvoor beschikbaar software.

Enkele functies van de ZWO ASIAIR WiFi aansturing betreffen

  • Live weergave van beelden. Je kunt hiermee bijna in real-time je gemaakte opnames bekijken via de app op je smartphone of tablet!
  • Automatische debayer voor kleuren camera’s. Je opnames met een kleurencamera worden direct weergegeven in kleuren!
  • Automatisch witbalans.
  • Hulpmiddel om je telescoop goed in focus te krijgen.
  • Automatische en/of handmatige stretch van de histogram. Onmisbaar voor deep sky opnames! Hiermee haal je in eerste instantie niet-zichtbare details snel en eenvoudig naar voren!
  • SkySafari Bridge. Hiermee kunnen gebruikers van SkySafari de SkySafari app gebruiken voor aansturing van de montering via de ASIAIR. Het is eenvoudig als het selecteren van een object en gaan!

De app van ZWO is beschikbaar voor zowel IOS (Apple) en Android (Google). Zodoende kan je deze oplossing gebruiken op vrijwel alle beschikbare smartphones! Helaas wordt Windows Phone (nog) niet ondersteunt vanuit ZWO.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u de website van ZWO bezoeken: https://astronomy-imaging-camera.com/product/zwo-asiair

Uiteraard kan je ook contact opnemen met Ganymedes voor additionele vragen. Wij staan je graag bij vanuit onze expertise en ervaring!

De ASI AIR word geleverd zoals in het plaatje hieronder:

AIR4S

 

 

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.