Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

William Optics Erecting diagonaal

William Optics Erecting diagonaalMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 105,-

Omschrijving

Description

William Optics Erecting diagonaal, 1.25 inch 90 graden omkeer prisma. Zoals je mag verwachten van William Optics een zeer fraai afgewerkt omkeer prisma welke het beeld juist weergeeft. Het omkeer prisma heeft een maatvoering van 1.25 inch ( 31.7 mm) en past op veel van huidige telescopen.

Precisie Omkeer Prisma:

  • BAK 4-prisma met antireflectiecoating.
  • Hoge nauwkeurig en hoge lichtreflectie prisma.
  • Helical focusseer inrichting op het oculair gedeelte voor fijn afstelling.

Superieur vakmanschap:

  • Intern mat zwart gemaakt zodoende geen interne strooilichtreflectie.
  • Interne schroefdraad voor filters van 1,25 inch.

Mooie afwerking:

  • Volledig aluminium, zwart geanodiseerd.
  • Gladde afwerking.

Levering van de William Optics Erecting diagonaal omvat:

  • William Optics 1.25 inch omkeer prisma verpakt in doos.

Productpagina William Optics

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.