Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Alle 6 resultaten

Tracer,

Levert accu’s in een compacte vorm met LiPo technologie. Deze accu gaan langer mee dan conventionele accu’s en zijn beveiligd tegen het helemaal ontladen van de accu’s.

Dit zorgt ervoor dat de levensduur langer behouden blijft. Alle Tracer accu’s worden geleverd met een aansluitsnoer die op de accu gaat en aan het andere uiteinde is een vrouwelijke sigaretten plug, een oplader om de accu op te laden, een auto lader om de accu eventueel in de auto op te laden mocht dat nodig zijn en hoesje om de accu in te doen.

Slaap apparaten en Tracer:

Deze accu’s zijn ook geschikt voor slaap apparaten om die te voorzien van stroom. Dit kan tijdens een lange reis waarbij de stroom voorziening niet altijd gegarandeerd is of tijden de vliegreis zelf.

Let hierbij op dat de vernevelaar niet is aangesloten, dit omdat deze te veel stroom afneemt en de accu dan maar enkele uren stroom kan leveren.

De bijgeleverde auto lader is niet bedoelt om de accu aan te sluiten op het slaap apparaat, u heeft hiervoor een ander snoer nodig. Dit leveren wij niet omdat elk slaap apparaat een eigen aansluiting heeft waarin wij niet kunnen voorzien. 

Vraag aan de leverancier hiervoor naar de oplossing.