Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

ADM DPA Dovetail adapter

ADM Losmandy stijl ZwaluwstaarthouderMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 48,-

  • ADM DPA Dovetail adapter
Omschrijving

Description

ADM DPA Dovetail adapter

ADM zwaluwstaarthouder voor Losmandy stijl zwaluwstaarten. Korte compacte klem waarop diverse accessoires op gemonteerd worden. Zoals bijvoorbeeld volgkijker beugels of een camera of allerlei andere accessoires.

Levering van de ADM DPA Dovetail adapter omvat:
  • ADM Losmandy DPA zwaluwstaarthouder.
  • 2 schroefjes 1/4 x 20 Amerikaanse draad/camera draad.

Productpagina ADM

 

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.