Belangrijk: winkel gesloten, webshop open

15 december 2020

Update:

Inmiddels is onze winkel weer open op afspraak. Bel of email ons om een afspraak in te plannen.

Beste klanten,

Net zoals alle andere niet-essentiële winkels in Nederland moet Ganymedes haar deuren sluiten voor klanten tot in ieder geval 19-01-2021.
Al onze interne bedrijfsprocessen blijven natuurlijk gewoon doorgaan.

We vinden dit uiteraard erg vervelend maar begrijpen ook heel goed dat het Corona-virus goed aangepakt moet worden voor de langere termijn.
Diverse branches, zoals de horeca, ondervinden nu heel veel hinder en schade doordat deze branches zo lang gesloten blijven.

We blijven je graag van dienst in deze periode via onze webshop, e-mail en/of telefonisch contact.
Ook zonder onze winkel denken wij ons hoge niveau van klanttevredenheid te kunnen waarborgen.

We blijven gewoon bereikbaar tijdens de normale openingstijden op ons vaste telefoonnummer, e-mail wordt dagelijks door ons behandeld.
Bekijk onze contactpagina voor onze contactgegevens.

Onze webshop bestellingen worden ook gewoon dagelijks afgehandeld, precies zoals je dat altijd van ons was gewend. Daar veranderd niks aan.

Wel zou het kunnen zijn dat onze bezorgers het drukker dan normaal gaan krijgen.
Om die reden blijven we zelf ook bestellingen afleveren en houden nauwlettend in de gaten hoe de levertijden verlopen om indien nodig, daarop in te spelen.

Met betrekking tot montage en uitleg, we begrijpen dat het een complexe hobby betreft en Ganymedes steekt daarom altijd veel zorg en aandacht in de begeleiding van haar klanten.
Normaal gesproken nodigen we je uit in onze winkel om mee  te kijken naar alle ins en outs, maar dat kan dus even niet.
Wij monteren configuraties daarom nu zelf in onze werkplaats en komen met veel plezier je configuratie afleveren aan je thuisadres volgens de richtlijnen van het RIVM.

Laten we hopen op wat heldere nachten zodat we onze mooie hobby voort kunnen zetten en de vrijgekomen tijd ietwat kunnen vullen.

Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze tijden en vooral veel gezondheid. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn stellen we jullie daarvan op de hoogte.

Groeten van het Ganymedes-team.