Microscoop voor natuuronderzoek

11 mei 2018

Microscoop voor natuuronderzoek

Heeft u de eerste boswandelingen van dit jaar al gemaakt? Het is er prachtig weer voor. Alles bloeit zienderogen op en wordt weer groen. Misschien wel de mooiste tijd van het jaar om erop uit te gaan. En wat is er veel bijzonders te vinden: voorjaarsbloemen, bloesem, mos, dieren en insecten.

Wilt u de dingen die u onderweg tegenkomt ook wel eens in detail bekijken? Dan kan Ganymedes u helpen, wij hebben namelijk een ruim assortiment microscopen en, jawel, een lente-aanbieding!

Kijken en leren, Microscoop voor natuuronderzoek

Een lichtmicroscoop is niets anders dan een microscoop met licht eronder. Er is weinig zó fascinerend als in detail iets bekijken. Hoe ziet mos eruit als je het enorm uitvergroot? Of bloesem? En wat valt er te leren van het tot in detail bekijken van een insect? Ganymedes heeft de EduBlue microscopen van Euromex in haar assortiment. Deze microscopen zijn ook uitermate geschikt voor kinderen. Een middag stukjes natuur verzamelen en vervolgens bekijken onder de microscoop is ook een prachtige uitstap voor een schoolklas of buitenschoolse opvang.

Microscopen van Ganymedes

Binnen de EduBlue modellen van Euromex is van alles mogelijk. We hebben standaard 1x 3x en 2x 4x modellen, maar ook uitzonderlijke maten zoals een 1x 2x 3x of 1x 2x 4x vergroting. En juist omdat we nu kunnen genieten van die eerste mooie lentedagen heeft Ganymedes een lente-aanbieding! De EduBlue modellen zijn bij ons nu geen 219, maar 189 euro. Zolang de voorraad strekt.

Haal dus het volste uit deze lente en leer in detail van de natuur met een lichtmicroscoop.

Kom snel langs bij onze winkel in Amstelveen om onze uitgebreide selectie verrekijkers van dichtbij te bekijken!