Onderzoek de natuur van dichtbij met een verrekijker!

10 april 2018

Onderzoek de natuur van dichtbij met een verrekijker!

Het is weer lente! Het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. De tijd van het jaar om uw oren en ogen open te houden voor al het moois dat de natuur te bieden heeft. Een verrekijker is hierbij een onmisbare metgezel. Hoe kunt u anders van een afstand observeren wat zich er allemaal gebeurt?

De verrekijker voor elke natuurliefhebber

Met ons brede assortiment aan verrekijkers kunnen wij elke soort outdoorfanaat prima in zijn of haar behoefte voorzien. Wij snappen dat u niet de hoofdprijs wilt betalen om van dichtbij te kunnen observeren met een verrekijker. Wij raden daarom de handzame Outland X aan. Dit perfecte instapmodel neemt u gewoon mee in uw jaszak. Laagdrempelig vogels spotten, zonder in te leveren op kwaliteit, hoeft niet duur te zijn. De Outland X is de ideale keuze voor al uw buitenavonturen en al verkrijgbaar vanaf 95 euro!

Veel zien voor weinig geld

Met de Outland X ziet u alles acht keer zo groot. De verrekijker is een ware lichtgewicht en beschikt over een rubberen buitenkant die zorgt voor een goede grip. Bovendien is hij waterdicht waardoor u door weer en wind van de natuur kunt genieten met deze verrekijker. Dankzij de Bak-4 prisma, de 5.3 uittredepupil en de multi-coated lens bekijkt u ook nog eens ieder onderwerp in helder beeld. De Outland X verrekijker wordt geleverd met een brede riem, en een zachte beschermende tas.

Kom snel langs bij onze winkel in Amstelveen om onze uitgebreide selectie verrekijkers van dichtbij te bekijken!  Onderzoek de natuur van dichtbij met een verrekijker!