Posted on Geef een reactie

Ganymedes-December 2017 Winterwandeling

Ganymedes-December 2017 Winterwandeling

Winterwandeling met beloning

In reclamespots ziet het er altijd zo leuk uit: een winterwandeling met het hele gezin. Allemaal warm ingepakt, rode wangen, sneeuwballen en adem die wolkjes vormt in de kou. In de praktijk is er altijd wel een handschoen kwijt, moet er om de vijf minuten een snotneus worden afgeveegd, liggen er regenplassen in plaats van sneeuw en blijkt de kindvriendelijke wandelroute onbegaanbaar. Einde winteridylle en vaak ook het einde van de relaxte winterse zondag die zo rustig begon. Bij Ganymedes weten we hoe een winterse wandeling wél een succes wordt.

Ganymedes: de ideale bestemming na een boswandeling

Kinderen worden graag beloond voor hun inspanningen. Een kop warme chocomel met slagroom doet wonderen, net als een oliebol. En als ze dan ook nog eens door een microscoop of telescoop mogen kijken, is het feest compleet. Onze bijzondere winkel is de perfecte eindbestemming voor een wandeling in het Amsterdamse bos. Vlakbij de Amstelveense uitgang van het bos laten we jullie graag onze bijzondere collectie verrekijkers en microscopen zien en kunnen de kinderen alles vragen over sterren, vogels, bacteriën en insecten. Wedden dat ze na afloop weer huppelend naar huis gaan?

Chocomel met een bijzonder verrassing

Bij Ganymedes ontvangen we winterwandelaars met liefde. Na een mooie wandeling door dit bijzondere stuk natuur staan wij klaar met een kop chocomel met slagroom voor ouders en kind.  Wedden dat geen kind nog klaagt? Hooguit de ouders, omdat het bijna onmogelijk is om onze winkel uit te lopen zonder iets te kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *