Posted on Geef een reactie

Sint zat te denken welke microscoop hij zou schenken

Sinterklaas en Kerst komen er weer aan. De gezelligste tijd van het jaar. En daar horen cadeautjes bij! Op deze pagina vindt u de leukste aanbiedingen voor Sinterklaas of Kerst.

Stereomicroscoop

Maak uw kind blij met een stereomicroscoop, waarmee hij of zij alles 10x tot 100x groter kan bekijken. Laat uw kind bijvoorbeeld, sieraden, gesteenten, mossen, postzegels, munten of insecten onderzoeken met de stereomicroscoop. U kijkt overigens met twee ogen door deze microscoop.

Digitale microscoop

Wilt u zelf op pad om de natuur te ontdekken? Dan is de digitale microscoop ideaal! Deze microscoop is handzaam en is voorzien van een LCD scherm die u in alle kanten kunt draaien. Ook is de digitale microscoop voorzien van een geheugenkaartje, waardoor u mooie plaatjes van natuurschoonheden kan maken. Zo kunt u nog lang nagenieten van uw ontdekkingstocht.

Verrekijkers en telescopen

De verrekijkers en telescopen zijn onmisbaar voor de natuur of heelal liefhebbers onder ons. Zo bekijkt u de magische sterrenwereld met een telescoop. U zult zich verbazen over wat u met een goede telescoop allemaal kunt bekijken. Ons telescoop assortiment bestaat uit vooraanstaande merken die vaak direct leverbaar zijn. Voor de beginners onder ons raden wij een kant-en-klare telescoop aan. Hierbij hoeft u geen accessoires aan te schaffen. U kunt gewoon direct aan de slag  met uw nieuwe hobby!

Met een verrekijker geniet u volop van het uitzicht en ziet u elk detail. Wij hebben maar liefst 150 verschillende modellen verrekijkers. De verrekijkers verschillen in formaat, prijs, gezichtsveld, opening, vergroting en scherpstelafstand. U kunt bij ons in de showroom verrekijkers uitproberen, zodat u er zeker van bent dat u de juiste uitzoekt!

Accessoires

Accessoires zijn fijne cadeaus. Geef een filter voor een telescoop, deze zijn er in verschillende maten. Van voedingskabels, pluggen tot instelknoppen wij hebben het allemaal in ons assortiment!

Speciaal voor Sinterklaas en kerst hebben we de komende tijd de mooiste verrekijkers, microscopen en accessoires in de aanbieding. Geniet mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *